Vad letar du efter?

Hos oss får du marknadens bästa villkor och förstklassig personlig service som konsultläkare

Intresseanmälan

Vill du jobba för Medlink? Skicka in en intresseanmälan.

Konsultläkare hos Medlink

Vill du jobba som konsultläkare och hjälpa oss att göra vården bättre? Medlink erbjuder uppdrag över hela landet. Vare sig du vill jobba enstaka veckor under exempelvis semester eller jourkompledigt, eller om du vill ha ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period, så har vi det du söker. Tillsammans kan vi förbättra situationen inom svensk sjukvård och erbjuda den hjälp som behövs – där den behövs.

Du tar hand om andra – Låt oss ta hand om dig

Som anställd eller underkonsult hos oss får du en engagerad arbetsgivare som ser till att du matchas med rätt uppdrag för att du ska få arbeta med det du är bäst på. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och professionell service när du än behöver den. Vi tar hand om dig, medan du tar hand om andra, helt enkelt.

Genom din Bemanningsansvarig hos Medlink får du stöd och hjälp från första stund. Vi hjälper dig hitta ett uppdrag som passar dig, din kompetens och ditt intresseområde. Självklart ges all nödvändig information till dig inför ditt uppdrag. Dessutom ser vi till att du får ett bra boende vart i landet du än väljer att jobba, samt hjälper dig att boka resor då det behövs. Vid funderingar och frågor så når du oss på vårt journummer dygnet runt, året om.

Med kvalitet som ledord

Våra tre ledord, kvalitet, engagemang och service, är det som genomsyrar hela vår organisation. Vi har som mål att göra det så bra som möjligt för dig som konsultläkare, så att du kan lägga all fokus på dina patienter.

Önskar du mer information om oss, eller har du frågor kring ett specifikt uppdrag inför din ansökan? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-52 52 88 00.

Som anställd hos Medlink får du

Marknadens bästa villkor

Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

Skräddarsydda uppdrag

Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

Förstklassig personlig service

Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss