Hos oss får du marknadens bästa villkor och förstklassig personlig service som bemanningsläkare

Konsultläkare hos Medlink

Vill du jobba som konsultläkare och hjälpa oss att göra vården bättre? Medlink erbjuder uppdrag över hela landet. Vare sig du vill jobba enstaka veckor under exempelvis semester eller jourkompledigt, eller om du vill ha ett heltids- eller deltidsuppdrag under en längre period, så har vi det du söker. Tillsammans kan vi förbättra situationen inom svensk sjukvård och erbjuda den hjälp som behövs – där den behövs. Specialistläkare är olika eftertraktade beroende på specialitet i olika delar av landet.

Du tar hand om andra – Låt oss ta hand om dig

Som anställd eller underkonsult hos oss får du en engagerad arbetsgivare som ser till att du matchas med rätt uppdrag för att du ska få arbeta med det du är bäst på. Medlink erbjuder våra läkare lön som är konkurrenskraftig vi erbjuder professionell service när du än behöver den. Det betyder, vi tar hand om dig när du tar hand om andra.

KOnsultläkare hos Medlink

Genom din bemanningsansvarig hos Medlink får du som stafettläkare stöd och hjälp från första stund. Det är med stor omsorg vi väljer ut uppdrag så att de passar just dig med hänsyn till din kompetens och ditt intresseområde. Självklart ges all nödvändig information till dig inför ditt uppdrag. Vi ordnar att du får ett bra boende vart i landet du än väljer att jobba, samt hjälper dig att boka resor då det behövs. Vid funderingar och frågor så når du oss på vårt journummer dygnet runt, året om.

Med kvalitet som ledord

Våra tre ledord, kvalitet, engagemang och service, är det som genomsyrar hela vår organisation. Vårt mål är allstå att göra det så enkelt som möjligt för dig som konsultläkare, så att du kan lägga allt ditt fokus på dina patienter.

Önskar du mer information om oss, eller har du frågor kring ett specifikt uppdrag inför din ansökan? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på 08-52 52 88 00.

 

 • Konsultläkare

 • Vad är skillnaden på en stafettläkare, konsultläkare, hyrläkare, bemanningsläkare och resursläkare?

  Det är ingen skillnad utan bara olika namn för en läkare som arbetar via ett bemanningsföretag.

 • Vad erbjuder ni läkare i lön?

  Lönen som bemanningsläkare är beroende av specialistläkarkompetens och din arbetslivserfarenhet. Ersättningen för en konsultläkare varierar också utifrån uppdraget, såsom vilken arbetsplats du arbetar på, tidsperiod, geografisk placering samt omkostnader. Oftast får du 50-100 % mer än vad du tjänar som fastanställd läkare. Vi erbjuder alltid en konkurrenskraftig och marknadsmässig lön. Som hyrläkare har du dock möjligheten att välja om du vill ha lön eller fakturera via eget bolag. Hör gärna av dig om du vill veta hur dina möjligheter ser ut.

 • Var i landet är det mest behov av läkare?

  Det finns ett stort behov av stafettläkare i hela landet, inom såväl offentlig som privat sjukvård. Störst behov av läkare är det i norra Sverige

 • Hur funkar det med pension och försäkringar?

  Vi tillämpar en flexibel tjänstepensionsmodell där du själv kan påverka din pensionsnivå. Du omfattas även av en försäkring vid arbetsskada (TFA), tjänstegruppliv (TGL) och sjukförsäkring som täcker inkomstbortfall vid långvarig sjukdom. Vi erbjuder också löneväxling genom Swedbank.

   

 • Vad som förväntas av dig

  Som konsult är du ute på både längre och kortare uppdrag. Oavsett uppdragets längd är det viktigt att man är en god kollega. Eftersom din tid debiteras per timme kan det hända att ditt arbete granskas annorlunda. Därfär är det bra att vara medveten om att du förväntas kunna arbeta självständigt samt använder ditt goda omdöme när det gäller exempelvis längden på raster, passande klädsel och att alltid uppträda professionellt. Vi förväntar oss också att du läser på vilka rutiner som gäller för den arbetsplats du är på. Du har också ett ansvar att bidra till trivseln på arbetsplatsen. Det du bör minnas är att du framför allt är en kollega vars arbetsinsats både är uppskattad och efterlängtad.

 • Fördelar att jobba som stafettläkare

  Det finns flera fördelar att jobba som stafettläkare. På Medlink arbetar vi för en sund balans mellan arbetsliv och privatliv. Därför är det viktigt att du trivs när du jobbar tillsammans med oss. Därför erbjuder vi dig:

  • Marknadens bästa villkor
  • Konkurrenskraftig lön läkare
  • Personlig kontaktperson
  • Trygg anställning
  • Hjälp med att starta eget
  • Mingelkvällar och föreläsningar
  • Frihet att kunna välja var och när du vill arbeta

 • Hjälper ni mig som som underkonsult?

  Ja! Vi hjälper er att sätta upp er verksamhet så att ni kan arbeta som underkonsult och hjälper er i hur ni kan fakturera via eget företag.

 • Som anställd hos Medlink får du

  Marknadens bästa villkor

  Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

  Skräddarsydda uppdrag

  Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

  Förstklassig personlig service

  Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

  Frågor?

  Kontakta oss

  Kontakta oss