Vad letar du efter?

Hos oss får du marknadens bästa villkor och förstklassig personlig service som bemanningssjuksköterska

Intresseanmälan

Vill du jobba för Medlink? Skicka in en intresseanmälan.

Livet som bemanningssjuksköterska

Vi är inte som alla andra…

Men det är inte du heller! Oavsett om du jobbar som sjuksköterska inom kommun, primärvård, radiologi eller psykiatri är just du livsviktig. Allt vi gör på Medlink gör vi i tron om att sjukvården ska vara tillgänglig och kvalitativ. Därför förmedlar vi konsultuppdrag över hela Sverige där behovet är som störst. På så vis bidrar vi till att skapa effektiva vårdprocesser som ökar tillgängligheten och frigör resurser så att samhället klarar av att möta morgondagens vårdbehov. Är du redo för nya uppdrag på dina villkor? Tillsammans tar vi dig dit. Välkommen till det personliga bemanningsföretaget som växer och utvecklas!

Att jobba på Medlink

Oavsett om du söker ett kortare uppdrag under exempelvis semestertider eller jourkompledighet eller något med mer kontinuitet har vi uppdrag för just dig. Våra specialiserade bemanningsansvariga på Medlink hjälper dig att hitta uppdrag som matchar dina önskemål och behov genom våra samarbeten med regioner runt om i hela Sverige. Med hjälp av en personlig bemanningsansvarig får du också hjälp med att boka boende där du kan känna dig som hemma samt resor till och från ditt uppdrag. Vi ser också till att du har all information om ditt nya uppdrag som bemanningssjuksköterska. Vi satsar också på bra villkor, en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service. Har du några frågor kan du vända dig direkt till din personliga bemanningsansvariga eller slå en signal på vårt journummer där du kan nå oss alla dagar, oavsett tid.

Varför Medlink

Medlink startade 2014 med ambitionen att vara det personliga bemanningsföretaget som driver utvecklingen framåt för att effektivisera vården och komplettera det existerande vårdsystemet. Vi är en modern, engagerad och professionell arbetsgivare där du alltid står i centrum. Idag är Medlink en av Sveriges största vårdbemanningsföretag. Under åren har vi sammanfört tusentals sjuksköterskor med uppdragsgivare inom privat såväl som offentlig sektor där det behövts som mest. Våra ledord är kvalitet, engagemang och service, allt för att våra konsulter ska känna sig så trygga och nöjda som möjligt med oss. Om våra medarbetare trivs är viktigt för oss. Därför gör vi vecka en avstämning med dig och tar dina åsikter på största allvar och gör mer av det som är bra och förändrar det som kan bli bättre. Det glädjer oss därför att många av våra konsulter har arbetat med oss under i många år.

Vill du veta mer om oss eller har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-52 52 88 00.

Vi bemannar..

Flera typer av uppdrag för legitimerade sjuksköterskor inom medicin, kirurgi, akutsjukvård och ortopedi på avdelningar såsom stroke, hematologi, lungmedicin, AVA, geriatrik, kardiologi/HIA, gastro och infektion. Utöver detta har vi uppdrag för

specialistutbildade sjuksköterskor på bland annat anestesi, röntgen, operation, psykratri, IVA, operation, barn, barnmorskemottagningar och ambulans.

Är du sjuksköterska och söker andra typer av uppdrag som inte nämns ovan? Kontakta våra bemanningsansvariga i sjukskötersketeamet på 08-52 52 88 00

 • För dig som är bemanningssjuksköterska

 • Vad erbjuder ni sjuksköterskor i lön?

  Lönen som konsultsjuksköterska anpassas utifrån din utbildning, arbetslivserfarenhet och kompetens. Ersättningen varierar också utifrån uppdraget, såsom vilken arbetsplats du arbetar på, arbetsuppgifter, geografisk placering samt om det är ett akut eller längre uppdrag. Vi erbjuder alltid en konkurrenskraftig och marknadsmässigt lön. Som konsult har du dock möjligheten att välja om du vill ha lön eller fakturera via eget bolag. Hör gärna av dig om du vill veta hur dina möjligheter ser ut.

 • Hur länge ska man ha jobbat som sjuksköterska innan man kan arbeta som hyrsjuksköterska?

  De flesta verksamheter kräver att du har två års yrkeserfarenhet för att kunna jobba hos dem som bemanningssjuksköterska. Det finns dock uppdrag som inte kräver lika lång erfarenhet, därför rekommenderar vi dig att alltid höra av dig till oss så vi kan hjälpa dig.

 • Vad är skillnaden mellan en hyrsjuksköterska, bemanningssjuksköterska, resurssjuksköterska, konsultsjuksköterska och stafettsjuksköterska?

  Det är ingen skillnad alls utan bara olika namn för en sjuksköterska som arbetar via ett bemanningsföretag

 • Som anställd hos Medlink får du

  Marknadens bästa villkor

  Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

  Skräddarsydda uppdrag

  Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

  Förstklassig personlig service

  Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

  Frågor?

  Kontakta oss

  Kontakta oss