Marknadens bästa villkor och förstklassig personlig service som bemanningssjuksköterska

Att jobba som bemanningssjuksköterska

En av de största fördelarna med bemanning inom vård är att du som bemanningssjuksköterska kan styra över din egen tid. Dock finns det flera avgörande delar som gör att det är viktigt att välja rätt bemanningsföretag när du jobbar inom vård. Det är allt från att bemanningsföretaget har många tillgängliga uppdrag till att rätt förmåner erbjuds.

Medlink är inte som alla andra

Men det är inte du heller! Oavsett om du jobbar som sjuksköterska inom kommun, primärvård, radiologi eller psykiatri är just du livsviktig. Allt vi gör på Medlink gör vi i tron om att sjukvården ska vara tillgänglig och kvalitativ. Därför förmedlar vi konsultuppdrag över hela Sverige där behovet är som störst. På så vis bidrar vi till att skapa effektiva vårdprocesser som ökar tillgängligheten och frigör resurser så att samhället klarar av att möta morgondagens vårdbehov. Är du redo för nya uppdrag på dina villkor? Tillsammans tar vi dig dit. Välkommen till det personliga bemanningsföretaget som växer och utvecklas!

Jobba som bemanningsSjuksköterska på Medlink

Vare sig om du söker ett kortare uppdrag under semester eller annan ledighet eller något med mer kontinuitet har vi uppdrag för just dig. Våra specialiserade bemanningsansvariga på Medlink hjälper dig att hitta uppdrag som matchar dina önskemål och behov genom våra samarbeten med regioner runt om i hela Sverige. Med hjälp av en personlig bemanningsansvarig får du också hjälp med att boka boende där du kan känna dig som hemma samt resor till och från ditt uppdrag. Vi ser också till att du har all information om ditt nya uppdrag som bemanningssjuksköterska. Vi satsar också på bra villkor, en bemanningssjuksköterskas lön på Medlink är konkurrenskraftig och vi ger bästa möjliga service. Om du har några frågor kan du vända dig direkt till din personliga bemanningsansvariga eller slå en signal på vårt journummer där du kan nå oss året runt och dygnet runt.

Varför Medlink

Medlink startade 2014 med ambitionen att vara det personliga bemanningsföretaget inom vård som driver utvecklingen framåt för att effektivisera vården och komplettera det existerande vårdsystemet. Vi är en modern, engagerad och professionell arbetsgivare där du alltid står i centrum. Idag är Medlink ett av Sveriges största vårdbemanningsföretag. Under åren har vi sammanfört tusentals sjuksköterskor med uppdragsgivare inom privat såväl som offentlig sektor där det behövts som mest. Våra ledord är kvalitet, engagemang och service, allt för att våra konsulter ska känna sig så trygga och nöjda som möjligt med oss. Om våra medarbetare trivs är viktigt för oss. Därför stämmer vi varje vecka av med dig och tar dina åsikter på största allvar och gör mer av det som är bra och förändrar det som kan bli bättre. Det glädjer oss därför att många av våra konsulter har arbetat med oss under i många år.

Vill du veta mer om oss eller har andra frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-52 52 88 00.

Våra uppdrag

Vi har flera typer av uppdrag för legitimerade sjuksköterskor inom olika områden på kliniker, sjukhus och vårdcentraler. Du kan arbeta på olika avdelningar så som såsom stroke, hematologi, lungmedicin, AVA, geriatrik, kardiologi/HIA, gastro och infektion. Allt beror på din specialitet och intresse. Utöver detta har vi uppdrag för specialistutbildade sjuksköterskor på bland annat anestesi, röntgen, operation, psykiatri, IVA, operation, barn, barnmorskemottagningar och ambulans.

Är du sjuksköterska och söker andra typer av uppdrag som inte nämns ovan? Kontakta våra bemanningsansvariga i sjukskötersketeamet på 08-52 52 88 00. Du kan också kika under våra lediga jobb för sjuksköterskor. Hittar du inget där, tveka inte att kontakta oss ändå, vi har alltid flera lediga uppdrag tillgängliga.

 

 

FAQ

 • Bemanningssjuksköterska

 • Vad får en sjuksköterska i lön?

  En bemanningssjuksköterskas lön anpassas utifrån din utbildning, arbetslivserfarenhet och kompetens. Ersättningen varierar också utifrån uppdraget, såsom vilken arbetsplats du arbetar på, arbetsuppgifter, geografisk placering samt om det är ett akut eller längre uppdrag. Vi erbjuder alltid en konkurrenskraftig och marknadsmässigt lön. Som bemanningssjuksköterska har du dock möjligheten att välja om du vill ha lön eller fakturera via eget bolag. Hör gärna av dig om du vill veta hur dina möjligheter ser ut.

 • Hur länge ska man ha jobbat som sjuksköterska innan man kan arbeta som hyrsjuksköterska?

  De flesta verksamheter kräver att du har två års yrkeserfarenhet för att kunna jobba hos dem som bemanningssjuksköterska. Det finns dock uppdrag som inte kräver lika lång erfarenhet, därför rekommenderar vi dig att alltid höra av dig till oss så vi kan hjälpa dig.

 • Vad är skillnaden mellan en hyrsjuksköterska, bemanningssjuksköterska, resurssjuksköterska, konsultsjuksköterska och stafettsjuksköterska?

  Det är ingen skillnad alls utan bara olika namn för en sjuksköterska som arbetar via ett bemanningsföretag

 • Hur funkar det med pension och försäkringar?

  Vi tillämpar en flexibel tjänstepensionsmodell där du själv kan påverka din pensionsnivå. Du omfattas även av en försäkring vid arbetsskada (TFA), tjänstegruppliv (TGL) och sjukförsäkring som täcker inkomstbortfall vid långvarig sjukdom. Vi erbjuder också löneväxling genom Swedbank.

   

 • Som anställd hos Medlink får du

  Marknadens bästa villkor

  Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

  Skräddarsydda uppdrag

  Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

  Förstklassig personlig service

  Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

  Frågor?

  Kontakta oss

  Kontakta oss