Vad letar du efter?

Hos oss får du marknadens bästa villkor och förstklassig personlig service som undersköterska

Intresseanmälan

Vill du jobba för Medlink? Skicka in en intresseanmälan.

Livet som undersköterska

Att jobba som undersköterska för oss innebär att du blir en viktig del i arbetet med att förbättra vården. Vi förmedlar konsultuppdrag över hela landet och vi har uppdrag såväl för dig som önskar något med mer kontinuitet som för dig som vill ha kortare uppdrag under exempelvis semestertider eller jourkompledighet.

som konsult är du viktig

Som konsult är du viktig inte bara för oss utan för patienter och vårdsystemet. Vi är en professionell och engagerad arbetsgivare som hjälper dig att hitta det uppdrag där du får utöva det du är bäst på. Vi värnar om att du ska trivas oavsett vart du jobbar och erbjuder en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

Din Bemanningsansvarig hos Medlink hjälper dig inte bara hitta uppdrag som matchar dig, du kan även få hjälp med att boka ett boende där du kan känna dig som hemma samt resor vid behov. Inför ditt uppdrag som undersköterska får du all information du behöver, och har du frågor når du oss enkelt via vårt journummer. Vi svarar dygnet runt, 365 dagar om året.

att jobba som konsult hos oss

Vi har ett av Sveriges största nätverk av legitimerade sjuksköterskor och alla är lika viktiga för oss och vårdsituationen i landet. Kvalitet, engagemang och service är våra ledord. Vårt mål är att du ska få fokusera på att göra ett bra jobb där du kan ta hand om dina patienter.

Vill du veta mer om oss, eller har du frågor inför din ansökan som konsultande underköterska? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-52 52 88 00.

Som anställd hos Medlink får du

Marknadens bästa villkor

Vi ser till att du får arbeta med det du är bäst på. Du får en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service.

Skräddarsydda uppdrag

Du får en personlig bemanningskontakt hos Medlink som hjälper till att hitta uppdrag som passar dig bäst.

Förstklassig personlig service

Inför ditt första uppdrag får du tillgång till Medlinks journummer där vi nås dygnet runt - 365 dagar om året.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss