Övriga Frågor

Publicerad 28 september, 2020

Hur funkar det med pension och försäkringar?

Vi tillämpar en flexibel tjänstepensionsmodell där du själv kan påverka din pensionsnivå. Du omfattas även av en försäkring vid arbetsskada (TFA), tjänstegruppliv (TGL) och sjukförsäkring som täcker inkomstbortfall vid långvarig sjukdom. Vi erbjuder också löneväxling genom Swedbank.  

Läs mer
Publicerad 21 september, 2020

Varför ska jag välja Medlink?

Nöjda och bra bemötta konsulter – så jobbar vi på Medlink. När du vänder dig till oss gör vi allt vi kan för att hitta ett uppdrag som stämmer väl in på dina önskemål. Genom att noggrant matcha rätt person med rätt tjänst säkrar vi kvalitén i alla led för att skapa bästa möjliga vård […]

Läs mer
Publicerad 21 september, 2020

Får jag inskolning vid tillfälliga uppdrag?

Givetvis! När du har blivit bokad på ett uppdrag, oavsett längd, kontaktar du oss på Medlink så kommer vi överens om behovet av inskolning samt ser till att behörigheter och kort till datorsystemet och dörrar är i ordning inför ditt uppdrag.

Läs mer
Publicerad 21 september, 2020

Har ni kollektivavtal?

Vi har kollektivavtalsliknande lösningar, som är anpassade efter hur ditt liv ser ut just nu, som vi erbjuder alla våra konsulter så att du alltid ska kunna känna dig trygg i alla situationer. Kontakta gärna en bemanningsansvarig för mer information om detta.

Läs mer
Publicerad 21 september, 2020

Hur förbereder jag mig inför ett uppdrag?

Du får ett välkomsthäfte av oss där du har all information inför, under och efter ditt uppdrag samlad. Du har också en och samma kontaktperson som du alltid kan vända dig till – vi finns här för dig längs hela vägen!

Läs mer
Publicerad 21 september, 2020

Kan jag arbeta hos en och samma vårdgivare kontinuerligt?

Ja, i många fall går det jättebra att arbeta för en och samma vårdgivare kontinuerligt. Vi kan dock inte alltid garantera ett långvarigt behov hos en och samma vårdgivare eftersom behoven kan ändras. Ett uppdrag kan pågå några veckor medan andra längre uppdrag kan sträcka sig över flera månader.

Läs mer
Publicerad 21 september, 2020

Får jag styra över min egen tid som jag vill?

Ja, det är det som är fördelen med att arbeta som konsult via oss! Så länge du följer schemat som är anpassat efter uppdragets ramar och som du är med och påverkar från start. Att kunna arbeta mer eller mindre under specifika perioder i livet är en möjlighet som många uppskattar.

Läs mer
Publicerad 21 september, 2020

Vilka typer av jobb/uppdrag finns det?

Du kan jobba både heltid, deltid eller enstaka veckor via oss. Det är helt beroende på vad du är intresserad av och vad som passar din livssituation. Vi har uppdrag inom alla specialiteter.

Läs mer
Publicerad 21 september, 2020

När får jag återkoppling på ett uppdrag?

Vi är snabba med att ge återkoppling och så snart vi får svar från verksamheten kontaktar vi dig. Vi ser också till att du känner dig uppdaterad under tiden så du vet hur processen ser ut.

Läs mer