F och J på Medlink

Vårdbemanning med kvalitet, engagemang och service

Kontakta oss

Trygg bemanning inom vården

På Medlink hjälper vi dig som vårdgivare att hitta rätt personal när och där du behöver. I vårt omfattande nätverk finns erfarna och duktiga läkare, sjuksköterskor och socionomer. Tillsammans hjälps vi åt att skapa och upprätthålla bästa möjliga vård och omsorg i Sverige.

Ditt behov är vår specialitet

Vår leveransförmåga är möjlig tack vare vårt gedigna nätverk av skickliga bemanningskonsulter. Hos oss finns vårdpersonal redo för att hoppa in vid såväl semester som vid längre uppdrag. Inför tillsättningen gör vi en noggrann kompetensmatchning och kvalitetssäkring av de kandidater vi väljer att presentera för uppdraget.  För oss är det viktigt att du som vårdgivare känner att du fått rätt person på rätt plats och att vår konsult hamnar på en plats där de kan trivas. Kanske är det just därför som vi har så många, både vårdgivare och konsulter, som är nöjda med oss.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning inom vård? Välkommen att höra av dig till oss via telefon 08-52 52 88 00 eller mail till info@medlink.se.

Kvalitet – Engagemang – Service


Kvalitet, engagemang och service är våra ledord och de genomsyrar hela vårt arbete från första kontakt till det arbete som våra konsulter gör.

Ett stort nätverk av sjuksköterskor


Vi har ett av Sveriges största nätverk av sjuksköterskor och många läkare och socionomer jobbar idag genom oss. Det gör att vi kan tillgodose de flesta av de kompetensbehov du som vårdgivare kan ha.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss