Vi är ett bemanningsföretag med läkare som har hög erfarenhet. Det självklara valet av läkarbemanning.

Bemanning Läkare - Trygg bemanning med Medlink

Beställningsförfrågan

Hyr kompetenta läkare, sjuksköterskor och socionomer.

Bemanning läkare

Är du i behov av bemanning av läkare för ett kortare eller längre uppdrag? Genom oss på Medlink får du en konsult med just de kunskaper och erfarenheter som du eftersöker. Vi är ett engagerat företag inom läkarbemanning som hjälper dig att få den bemanning du behöver, när du behöver den.

Erfaren och trygg läkare till din verksamhet

Söker du en läkare med specialistkunskap, eller en för allmänvård – I vårt nätverk har vi många läkare, vilket ger ett stort spektrum av erfarenheter och inriktningar. Vare sig du behöver hjälp under semestertider, inför en speciell situation eller för ett längre uppdrag så kan vi hjälpa dig att täcka ditt behov. Tillsammans med dessa hängivna och duktiga läkare jobbar vi mot att kunna förbättra vården över hela landet.

Vi, precis som våra bemanningsläkare, jobbar enligt ledorden kvalitet, engagemang och service. Detta är något du märker av från första kontakt med oss tills dess att uppdraget är slutfört. Vi ser inte bara till att du får rätt resurs, vi är även lika måna om att läkaren får ett uppdrag  som möter hens erfarenhet och där denne kan trivas i sin roll. När du vänder dig till oss kan du därför alltid känna dig trygg med att du får rätt person till rätt plats.

Vi bemannar din verksamhet

Genom medkänsla och med en vilja att skapa bästa möjliga vård har vi kunnat hjälpa många vårdgivare i Sverige som söker efter ett bemanningsföretag med läkare. Vi tar hand om våra konsulter, så att de kan ta hand om sina patienter hos dig.

Är du i behov av bemanning av läkare? Kontakta då oss för snabb hjälp att hitta rätt person. Självklart är du även välkommen att höra av dig vid frågor och funderingar. Du når oss genom att ringa till 08-52 52 88 00.

Frågor?

Kontakta oss

Kontakta oss