Vad letar du efter?
Publicerad 18 december, 2018

Ekonomiassistent till tillväxtbolag!

Är du den vi söker?

 

Medlink är idag ett av Sveriges snabbast växande vårdbemanningsbolag. Vi är specialiserade på att hjälpa sjukvården med bemanning utav kvalificerade läkare och sjuksköterskor i hela Sverige. Vårt mål är att vara det självklara valet för läkare, sjuksköterskor och vårdgivare som efterfrågar en specialist inom vårdbemanning med professionell service som signum.

 

Om rollen

Då Medlink har vuxit i en mycket snabb takt behöver vi nu förstärka vår ekonomiavdelning med en ekonomiassistent med fokus på kund och leverantörsreskontra. Du kommer främst arbeta med att:

 

  • Ansvara för hela faktureringsprocessen
  • Vara systemansvarig för vårt e-faktureringssystem Pagero
  • Ansvar för företagets ekonomimail
  • Kontorsinköp

 

Om dig

För att lyckas i rollen är du strukturerad, noggrann och har stort fokus på kvalitet och service. Du är lösningsorienterad, prestigelös och van vid att arbeta självständigt. Du har gymnasiekompetens, gärna med inriktning ekonomi eller handel & administration, samt behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet från ekonomi/administrativa arbetsuppgifter är starkt meriterande Goda kunskaper i Office (Excel, Word, PP)

 

Din profil

Gymnasial utbildning

Företagsekonomi, handel och administration

Minst ett års arbetslivserfarenhet inom ekonomi / administration.

 

Kompetenser

MS Excel

MS Word

Ekonomi / administration

Reskontrabokföring

Fortnox, affärssystem

 

Anställningsvillkor

Vi erbjuder dig en varierad och spännande roll där ditt bidrag till bolagets fortsatta framgång kommer vara mycket viktigt. Vi jobbar hårt men har också har roligt ihop. Medlink sitter centralt i Stockholm i fina lokaler.

 

Kontaktperson

Julia Stenmark,  js@medlink.se , 072-078 77 11

 

Ansökan skickas till js@medlink.se märkt ”ekonomiassistent”.

Intervjuer sker löpande.