Vad letar du efter?
Publicerad 19 november, 2018

Konsultchef till Medlink

Medlinks medarbetare är drivna, affärsinriktade personer som alla aktivt bidrar till Medlinks framgångar. Vi arbetar i ett sammansvetsat och positivt team där man stöttar varandra och har kul ihop. Arbetet är tempofyllt och varje persons prestation spelar en avgörande roll.

Vi växer och söker nu fler drivna och affärsinriktade kollegor som vill jobba som konsultchefer i något av våra bemanningsteam.

Som konsultchef är din huvudsakliga uppgift att etablera, vidareutveckla och förvalta relationer med nya och befintliga kunder och kandidater. Det innebär att du rekryterar och matchar rätt konsultkandidater till våra aktuella kunduppdrag, att du under uppdragstiden har löpande och aktiv kontakt och uppföljning med konsulterna i stort och smått, samt att du följer upp och utvärderar att vi levererar den kvalitet vi utlovar. Du ansvarar således för hela processen från bearbetning och kontaktskapande till offerering, förhandling och projektledning samt leverans och uppföljning.

Det ingår även en del administrativa uppgifter, där du i våra system måste säkra uppgifter om bokningar och konsulter, säkra tidrapportering, kostnader och faktureringsunderlag mm. Du måste därför ha en strukturerad ådra i kombination med en socialt säker och prestationsorienterad profil.

För att lyckas som konsultchef på Medlink har du utbildning på lägst gymnasienivå och minst 4 års arbetslivserfarenhet, gärna från tjänsteförsäljning. Erfarenhet från ledande befattningar samt av bemanning eller rekrytering är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är en van datoranvändare.

Du strävar alltid efter att leverera service, kvalitet och engagemang i varje led och är en duktig nätverkare med förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer med såväl medarbetare som kunder. Du är driven och lösningsorienterad och har förståelse för vilka aktiviteter som genererar lönsamma och långsiktiga affärer.

Vi erbjuder dig en riktigt spännande roll i ett ungt och dynamiskt företag, positiva och engagerade kollegor samt inte minst en fantastisk arbetsplats i fina lokaler mitt i centrala Stockholm.

Vill du veta mer eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår Affärschef Peter Westerholm mobil 072 078 77 26 eller Philip Gustavsson som är Områdesansvarig – sjuksköterskor, mobil 072 078 77 29. Du kan också läsa mer om oss på www.medlink.se

Skicka in din ansökan med CV samt personligt brev till HR Chef Birgitta Lindblom birgitta.lindblom@medlink.se . Ange ”Konsultchef” i ämnesraden. Då intervjuer kommer att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intresseanmälan Internt

  • En medarbetare från Medlink

    Intresseanmälan

    Fyll i uppgifterna så blir du kontaktad senast nästkommande arbetsdag.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.