Publicerad 12 maj, 2023

Konsultchef med erfarenhet som Arbetsterapeut eller Fysioterapeut!

Har du en vilja att utvecklas och göra skillnad? Drivs du av service, kundupplevelse och har en förmåga att hantera många parallella processer – då tror vi att du har du vad som krävs för att lyckas som konsultchef hos oss på Medlink.

Medlink söker nu dig som vill vara med på vår resa och ta oss till toppen inom vårdbemanning i Sverige. Vi vill träffa dig som uppskattar att få jobba med relationsskapande försäljning och som samtidigt vill göra samhällsnytta!

Medlinks medarbetare är drivna och affärsinriktade personer som alla aktivt bidrar till bättre villkor för Sveriges vårdpersonal och till att Medlink utvecklas som team. Vi arbetar i ett tight och positivt team där alla stöttar varandra och har kul på vägen. Arbetet är tempofyllt och varje medarbetares prestation spelar en avgörande roll för helheten.

Din roll
Som konsultchef kommer du få jobba med Sveriges viktigaste personal – vårdpersonal! I din roll kommer du bemanna ut arbetsterapeuter och fysioterapeuter där du bidrar till att göra skillnad på riktigt! Din huvudsakliga uppgift är att skapa, vidareutveckla och vårda relationer med nya och befintliga konsulter.

Du kommer ansvara för hela bemanningsprocessen, från etablering av nya kontakter, hitta uppdrag åt våra konsulter och vara deras stöd under hela uppdragetDu kommer också kontinuerligt vara en del i våra konsulters karriärutveckling. Till din hjälp har du kollegor på Medlink som du arbetar tätt tillsammans med, som hjälper dig med boende och resor åt konsulterna, kollegor som arbetar med ekonomi, samt kollegor som ansvarar för kontakten med våra kunder. Allt för att underlätta och effektivisera arbetet för dig som Konsultchef.

Vi är 40 anställda på kontoret och utöver det har vi våra hundratals Medlink-konsulter som ger vård varje dag, dygnet runt, året runt i hela Sverige. Hos oss är alla nyckelspelare och vi vågar lova att du kommer ha roligt hos oss!

Din bakgrund/förmåga

Genom dina erfarenheter och din personlighet har du:

  • En god förmåga att hantera människor samt ger utmärkt service
  • Ett strukturerat arbetssätt
  • Goda digitala färdigheter och förmåga att hantera många parallella processer
  • God samarbetsförmåga

Det är extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som arbetsterapeut eller fysioterapeut! Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning men det är inget krav.

Du behöver känna att Kvalité – Service – Engagemang lockar fram det bästa i dig, då dessa är våra värdeord och något som vi omsätter i handling varje dag.

Vi som jobbar som Konsultchefer idag har väldigt varierande bakgrund; sjuksköterskor, flygvärd, affärsutvecklare, toppsäljare, försäljningschef, hotellchef, KAM-säljare med mera. Oavsett vad du har arbetat med tidigare så är det viktigaste att du drivs av att skapa relationer och att du har ett intresse av att jobba med människor! Du vill vara med och förändra och förbättra vården!

Tjänsten är en heltidsanställning med önskad start i början av september. Då intervjuer kommer att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansöker gör du här.