Vad letar du efter?
Publicerad 4 juli, 2019

Tillväxtbolag söker Bemanningskoordinator

Om Medlink Nordic AB

Medlink är ett av Sveriges snabbast växande vårdbemanningsbolag. Vi är specialiserade på att hjälpa sjukvården med bemanning utav kvalificerade läkare och sjuksköterskor i hela Sverige. Vårt mål är att vara det självklara valet för läkare, sjuksköterskor och vårdgivare som efterfrågar en specialist inom vårdbemanning med professionell service som signum.

 

Din profil

För att passa i denna roll ska du ha god vana av administrativt arbete. Meriterande är att du har en erfarenhet från vårdsektorn.

För att trivas i rollen brinner du för kontakten med människor. Du måste också trivas med och kunna hantera snabba kast och de arbetstoppar som uppstår periodvis i arbete med bemanning av personal. Du ska även kunna leverera med kvalitet, noggrannhet och snabbhet.

Som person är du serviceinriktad med god kommunikativ förmåga. Du har hög integritet, är tydlig och bra på att samarbeta samtidigt som du trivs i att arbeta självständigt. Du har också en god problemlösningsförmåga, är hands-on samt är en utpräglad lagspelare.

 

Utbildning och krav

  • Minst gymnasiekompetens
  • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Utmärkta kunskaper i svenska (tal och skrift)

 

Rollen och dina arbetsuppgifter

Medlink har vuxit i en mycket snabb takt och nu behöver vi förstärka vår bemanningsavdelning med en bemanningskoordinator. I dagsläget finns en affärschef, en försäljningscontroller samt 17 konsultchefer på bemanningsavdelningen. Som bemanningskoordinator på Medlink är du en administrativt lagd relationsbyggare som brinner för service. Du bör även vara affärsdriven då du kommer att förhandla avtal och villkor kring resor och logi.

Du kommer främst arbeta med:

  • Tidrapportering
  • Bokningar av resor och logi
  • Lön- och fakturaunderlag
  • Administrera beställningar från kunder
  • Delaktig i kvalitetssäkring av konsulter

 

Anställningsvillkor

Vi erbjuder dig en varierad och spännande roll där ditt bidrag till bolagets fortsatta framgång kommer vara mycket viktigt. Vi jobbar hårt men har också har roligt ihop. Medlink sitter centralt i fina lokaler på Blasieholmen i Stockholm.

  • Fast lön
  • Heltidstjänst, tillsvidare

 

Ansök

Vill du veta mer eller har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår affärschef Philip Gustavsson på mobil 072 078 77 29. Du kan också läsa mer om oss på www.medlink.se

Skicka in din ansökan med CV samt personligt brev till philip.gustavsson@medlink.se. Ange ”Bemanningskoordinator” i ämnesraden. Då intervjuer kommer att ske löpande vill vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!