Om oss

Om oss

Medlink Nordic AB grundades 2014 och är ett av Sveriges ledande företag inom vårdbemanning. Vår framgång och snabba tillväxt har sin enkla förklaring. – Våra tre ledord. Kvalitet, Service och Engagemang,genomsyrar allt vi gör.

Sedan starten har vi haft ett tydligt mål. Och det är att vi ska vara den absolut bästa arbetsgivaren för våra medarbetare, läkare, sjuksköterskor och socionomer. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna våra konsulters intressen och behov.

Medlink ska inte bara vara en personalpool för landsting, kommuner och andra vårdgivare. Vi är en partner som stöttar i vått och torrt. Därför har vi lagt stor vikt vid att välja våra bemanningsansvariga som har spetskompetens inom sina verksamhetsområden. Idag är Medlink upphandlade i de flesta regioner och bland många privata vårdgivare. Vilket ger oss möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar för såväl vårdaktörer och vårdpersonal. Därför kan vi tillsammans gör vi skillnad för Vårdsverige.

Medlink jobbar både för att stötta de verksamheter inom vården vi jobbar med men tar också hänsyn till till dig som läkare och sjuksköterska och din livssituation för att hitta ett hållbart och långsiktig samarbete. Därför är vårt mål skapa en balans mellan arbetsliv och vardagsliv för dig.

Anledningen till vår satsning var enkel – vi strävar alltid efter att bli bättre. Inte bara bättre än igår, utan bättre än alla andra. Vi är på god väg!

Läs gärna mer hur vi kan hjälpa er att bemanna med vårdpersonal från Medlink. Vi finns här för er!