Medarbetare på Medlink

Referenser

Referenser

Sammanfattar med ett ord…..FRIHET….

Jag älskar mitt arbete, att jag sedan kan kombinera mitt privata liv som är prio 1 med ett arbete på mina villkor är ett privilegie.

Mitt samarbete med Medlink är mycket tillfredsställande, de har ett engagemang och en välvilja att veta vem JAG är. De är lyhörda och vill tillgodose mina behov och mina önskningar.

Annika Pålsson, Leg. sjuksköterska

 

”Jag är väldigt nöjd med Medlink som bemanningsbolag, vi har ett gediget samarbete och Medlink levererar alltid bra service. I samband med de uppdrag jag under året tagit har jag alltid fått relevant information inför uppdragen och en personlig, professionell och tillgänglig bemanningskontakt som tagit hand om allt annat så jag har kunnat fokusera på själva uppdraget och patienterna. Helt enkelt goda arbetsvillkor, bra ersättning och professionell service.  Jag kan varmt rekommendera Medlink till samtliga kollegor som funderar på att frilansa inom sjukvården i Sverige.”

Majid Azadani, legitimerad läkare

 

”Ett mycket flexibelt och seriöst företag att arbeta för, eventuella problem som uppstår löses elegant. Medlink ordnar alltid bra boende. Ångrar endast en sak, att jag inte tog steget över till Medlink betydligt tidigare”

Gull Axhav, sjuksköterska, distriktssjuksköterska, diabetes och BVC. Arbetar sedan två år tillbaka för Medlink

 

”Jag valde Medlink då jag var på jakt efter egen professionell frihet. Samarbetet har varit mycket förtroendefullt och personligt genom åren. Jag är mycket nöjd och tacksam för allt. Medlink rekommenderas starkt!”

Anna, specialistläkare psykiatri