Jobba för Medlink

Referenser

Du som arbetar som konsult för oss får alltid en dedikerad bemanningsansvarig som hjälper dig att hitta rätt uppdrag som passar just din kompetens och dina önskemål. Den allra bästa referensen om hur det är att arbeta för oss kommer självklart från våra konsulter.

Enligt vår senaste konsultundersökning, gjord i januari 2022 skulle 92% av de tillfrågade kunna tänka sig att arbeta för oss igen, 88% skulle även rekommendera en vän att ta ett uppdrag via oss. Det är ett betyg vi är väldigt glada över, och något vi jobbar hårt för att bibehålla.

 

Sagt om Medlink

”Service i världsklass ! Har arbetat på många bemanningsföretag och det är första gången jag skriver en recension, men känner mig tvungen att utmärka just detta bemanningsföretag! Alla företag vill vara så bra som möjligt för sin personal, det är inget nytt, men Medlink lyckades bäst med det. Rekommenderar varmt just detta företag!

”Genuint, öppna kort och flexibilitet är tre ledord för Medlink enligt mig! Rekommenderas.”

”Jag är snart färdig med mitt första uppdrag för Medlink. Min konsultchef har verkligen varit en klippa. Hon är trygg, lugn och har en tydlig och rak kommunikation vilket jag uppskattar. De fixade ett superbra boende och har varit stöttande genom hela uppdraget. Rekommenderar varmt Medlink!”

”Jag har arbetat för flera bemanningsföretag tidigare men trivs otroligt bra hos Medlink där jag har varit ett par år nu. Framförallt för att min konsultchef är så otroligt bra och kunnig samt att allt flyter på så smidigt. När man är ute och jobbar är det en viktigt trygghet i att man har en noggrann, professionell och vettig chef som man kan vända sig till om det är något. Men som också hör av sig till en för att höra hur man mår och hur det går. Kan varmt rekommendera Medlink till er som inte jobbar där än.”

 

Omdömena ovan kommer från Bemlo.se.